Gjør noe hyggelig sammen

Opplev sartor
Kos dere på uteserveringen til Egon
Sabrura
Sabrura
Sushibuffet hos Sabrura
Maharaja mat
Deilig indisk hos Maharaja
Utservering på Egon
Maharaja mat
En hyggelig matopplevelse med venner eller familie

Lyst på en hyggelig matopplevelse med venner eller familie?

Sartor Storsenter har et variert utvalg av spisesteder som passer perfekt for enhver anledning – enten du skal feire bursdag, ha en avslappende lunsj med venner, eller nyte en middag med familien.

Våre spisesteder

Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi byr på fersk sushi og asiatiske delikatesser i en avslappet atmosfære. Perfekt for en smakfull pause i handlerunden. Deres populære sushibuffet må bare oppleves! Barn 6–11 år betaler halv pris på buffet i følge med betalende voksen, og barn under 6 år spiser gratis i følge med betalende voksen.

Zupperia

Zupperia kan du nyte en rekke smakfulle supper og andre retter med asiatiske smaker i kombinasjon med tradisjonelle norske og europeiske smaker. Et flott sted for en rolig lunsj eller middag. Hver torsdag står raspeballer på menyen.

Maharaja

Maharaja byr på autentisk indisk mat, krydret og smakfull, som tar deg med på en kulinarisk reise til India. Perfekt for en spesiell anledning eller en eksotisk matopplevelse. Maharaja tilbyr både middag- og lunsjmeny.

Burger King

Burger King serverer sine ikoniske burgere og snacks for en rask og tilfredsstillende matbit. Perfekt når du er på farten eller vil ha noe enkelt og godt.

Egon

Hos Egon finner du en variert meny med noe for enhver smak, fra saftige biffer til smakfulle salater. Et familievennlig sted med en avslappet atmosfære.

Hot Wok

Besøk den populære kinarestauranten Hot Wok for autentiske kinesiske retter. Nyt klassikere som Gung Bao Gai kylling og søt-surt svinekjøtt i en hyggelig atmosfære, perfekt for både familieutflukter og vennemiddager.

Peppes Pizza

Hos Peppes Pizza finner du en bred meny med alt fra klassiske pizzaer til spennende nye kombinasjoner. Et ideelt sted for en uformell kveld med venner eller familie. Spis i restauranten eller bestill takeaway.

Big Bite

Stikk innom Big Bite for deilige subs og wraps laget på bestilling. Perfekt for en rask og smakfull matbit når du er på farten.

Milano Pizzeria

Milano tilbyr autentiske italienske retter som får smaksløkene til å danse. Nyt en deilig pasta, pizza, kebab eller grillmat.

Uansett hvilket spisested du velger, er Sartor Storsenter stedet for gode matopplevelser og hyggelige stunder. Ta med deg venner eller familie, og nyt en smakfull pause fra hverdagen!