Tips til gamingrommet

gutt som spille pc

Når du skal sette opp et gamingrom er valg av riktig gaming-PC en av de viktigste beslutningene du tar. Les Harddisk sine anbefalinger om gamingutstyr.

La Harddisk bygge gaming-PCen din

Maskinene Harddisk bygger i dag ligger i prisklassen mellom ca. 12 000-13 000 kroner og kan strekke seg så høyt som fantasien tillater. Her er noen tips til hvordan du velger riktig utstyr for å få den beste spillopplevelsen.

Hvorfor 12 000 kr og oppover?

Gaming-PCer i denne prisklassen gir deg en balansert kombinasjon av ytelse og pris. Å bygge en maskin til under 12 000 kr kan være fristende, men vi fraråder det. Billigere maskiner består ofte av eldre og mindre egnede komponenter, som kan skuffe når det gjelder spillopplevelse.

Hva kan du forvente?

Ved å investere i en gaming-PC til rundt 12 000 kroner eller mer, kan du forvente en maskin som gir deg en flott gamingopplevelse med høy grafikkytelse og rask respons. Dette betyr at du kan spille de nyeste spillene uten problemer og nyte dem i full grafisk prakt.

PC-skjerm

Vurder å investere i en høyoppløselig skjerm med høy oppdateringsfrekvens for en jevn og klar visuell opplevelse. Se skjermene til Harddisk her eller ta deg en tur innom butikken på Sartor for å se nærmere på utvalget.

skjermer
Skjerm og PC fra Harddisk

Gamingtastatur i ulike prisklasser

Rimelig

Deltaco Gaming DK310 Mechanical Keyboard

Et budsjettvennlig mekanisk tastatur som gir solid ytelse og pålitelighet. Perfekt for nybegynnere eller de som ønsker et kvalitetsprodukt uten å betale for mye.

Middels

ASUS TUF K3 Gaming Keyboard

Et mellomprisklasse tastatur som tilbyr utmerket byggekvalitet og responsivitet. Ideelt for gamere som ønsker litt mer funksjonalitet og holdbarhet.

Høy

ASUS ROG Strix Scope NX Gaming Keyboard

Et førsteklasses tastatur designet for seriøse gamere. Med mekaniske brytere, RGB-belysning og høy responsivitet, gir dette tastaturet en topp spillopplevelse.

tastatur
ASUS TUF K3 Gaming Keyboard
mus
Mionix Castor Pro Gaming Mouse

Gamingmus i ulike prisklasser

Rimelig

Deltaco DM210 Ultralight Gaming Mouse

Et økonomisk valg som tilbyr god presisjon og lettvektig design. Perfekt for nybegynnere eller de som ønsker en pålitelig mus uten å betale for mye.

Middels

Mionix Castor Pro Gaming Mouse

En balansert mus som gir utmerket komfort og nøyaktighet. Ideell for gamere som ønsker høy kvalitet uten å gå opp i de dyreste kategoriene.

Høy

Corsair Scimitar RGB Elite Gaming Mouse

For den seriøse gameren som ønsker topp ytelse. Med programmerbare knapper og RGB-lys gir denne musen en førsteklasses spillopplevelse.

headset
HyperX CloudX Silver

Headset i ulike prisklasser

Rimelig

Deltaco Stereo Gaming Headset

Et budsjettvennlig alternativ som gir god lyd for pengene. Perfekt for nybegynnere eller de som ikke ønsker å bruke mye penger.

Middels

HyperX CloudX Silver

Et solid valg i mellomklassen, kjent for sin komfort og lydkvalitet. Ideell for gamere som ønsker en balansert opplevelse uten å sprenge budsjettet.

Høy

Logitech G535 Lightspeed Wireless Headset

For den seriøse gameren som vil ha det beste. Trådløst, med høy lydkvalitet og komfort, gir dette headsettet en førsteklasses opplevelse.

musematte
DELTACO DMP450 XL Mousepad

Finn perfekt musematte for din gamingopplevelse

En god musematte kan forbedre presisjonen og komforten under gaming. Her er noen alternativer i ulike størrelser:

Liten

L33T Arcturus Gaming Mousepad S - Kompakt og perfekt for mindre skrivebord.

Middels

DELTACO Gaming Mousepad Medium Neoprene - En mellomstor musematte som gir god plass for bevegelser.

Stor

DELTACO DMP460-L Mousepad - Stor nok for brede bevegelser og maksimal kontroll.

Lang

DELTACO DMP450-XL Mousepad - Lang musematte som dekker både mus og tastatur.

Ekstra Stor

DELTACO Gaming XXL Deskmat - En enorm musematte som gir rom for hele arbeidsområdet.

Velg den musematten som passer dine behov og skrivebordsstørrelse best!

ratt og pedal gaming
Ekstrautstyr til gamingrommet - ratt og pedaler

Ekstrautstyr til Gamingrommet

Håndkontroll

Sony PlayStation 5 DualSense - Denne ergonomisk designede håndkontrollen gir presis kontroll og en fantastisk haptisk feedback som øker innlevelsen i spillet. Perfekt for konsoll- og PC-spillere som ønsker det beste av begge verdener.

Ratt og pedalpakke

Logitech G29 Racingpakke - Perfekt for realistiske racing-simulatorer, med presisjonsratt og pedaler som gir deg en autentisk kjøreopplevelse. Gjør deg klar for intense racerunder hjemme i ditt eget gamingrom.

Webkamera

ProXtend X302 Full HD Webcam - For skarpe videostrømmer og kommunikasjon, ideelt for livestreaming og online møter.

Med riktig utstyr kan du forvandle gamingrommet ditt til det ultimate spillparadiset. Husk at en god gaming-PC er en investering som gir glede og underholdning i mange år fremover.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00