Åpner snart

Sartor Bowling åpner fredag 21. juni

Sartor Bowling
Bowlingkuler på rekke i grønn, oransje, blå og rosa

Om Sartor Bowling

Hos Sartor Bowling finner du alt du trenger for en morsom og spennende opplevelse med venner og familie. Vi tilbyr toppmoderne bowlingbaner, perfekt for både nybegynnere og erfarne spillere.

Enten du er ute etter en hyggelig kveld med vennene dine, en annerledes bursdagsfeiring, eller en morsom aktivitet med familien, er Sartor Bowling stedet for deg.

Arrangementer

Vi arrangerer spesielle temakvelder hvor du kan kombinere bowling med andre morsomme aktiviteter, blant annet fotballkvelder. Billetter til disse kveldene inkluderer minst en serie bowling og er svært populære, så vær tidlig ute! Arrangementene våre ser du HER.

Servering

I puben kan du kjøpe varm og kald drikke samt enkle småretter og snacks til fornuftige priser. Perfekt for en pause mellom bowlingrundene eller for å avslutte kvelden med noe godt å spise.

Selskaper og feiringer

Planlegger du en bursdag, en firmakveld eller en annen spesiell anledning? Vi tilbyr pakker og reservasjoner for grupper, slik at dere kan ha det gøy og feire sammen. Ta kontakt så planlegger vi det sammen!

Kom og opplev moroa på Sartor Bowling – vi garanterer en knallkjekk tid for alle!

Kart

På nett