Pinnebrød

Pinnebrød
Uforglemmelige minner for både store og små.

Pinnebrød er en turklassiker. Jakten etter den perfekte pinnen, nøye spikking og rulling av deigen – før vi setter oss rundt bålet.

Dette trenger du:

  • 500 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 1 dl nøytral olje
  • 2 dl lunkent vann

For å øke luksusfølelsen; tilsett sjokolade og mandler.

Eller hva med å fylle deigen med chorizopølse og ost?

Slik gjør du det:

  • Blande det tørre.
  • Spe med vann og olje til du får en smidig deig.
  • Del deigen i fire emner.
  • Trill til pølser i passende lengder.
  • Tvinn dem rundt en pinne og stek på bål eller grill.
  • Ferdig når deigen har fått gylden farge og slipper pinnen.