Slik arrangerer du nyttårsfest uten å slite deg ut

Skilt som sier "let 2020 begin"

Har du invitert en stor gjeng til nyttårsfeiring og kjenner svetten piple bare ved tanken? Fortvil ikke – vi har løsningene.

Etter flere dager med julefeiring og romjulstradisjoner sniker det nye året seg plutselig på. Men selv om magen er full av julemat og skjorta har blitt strøket utallige ganger den siste uka, er forventningene til den store nyttårsfesten alltid høye. Derfor er det ikke utenkelig at verten for nyttårsfesten føler på et stort press. Ansvaret for å sette den riktige stemningen inn i det nye året kan nemlig få selv den mest rutinerte festplanleggeren til å sette kalkunen i halsen.

Men ikke la deg overvelde! Det finnes nemlig mange smarte løsninger som kan gjøre jobben mer overkommelig. Vi har samlet noen av dem her, i håp om å gi deg en festlig og harmonisk inngang i det nye året.

Matlaging for mengden

God mat er et naturlig høydepunkt i ethvert nyttårsselskap. Å lage mat til mange kan naturlig nok virke litt skremmende ­– men om du puster med magen og planlegger godt, kan matlagingen bli fullstendig stressfri.

plante og skje på et fat
plante og skje på et fat