Kvalitetssjokolade fra Lady Ganache i Julegata




Magdalena Rong, eller Lady Ganache som hun kalles, er fast utstiller i Julegata.
Se åpningstidene og les om Julegata her.
Å lage sjokolade er for en kunstform å regne for Magdalena. Hver eneste sjokoladebit hun produserer er unik i smak, farge og form. Alle ingrediensene som blir brukt er av ypperste kvalitet. Estetikk er viktig, men smaken er viktigere.
–Dessert og sjokolade i god kvalitet er en luksusvare som alle burde unne seg innimellom, sier Magdalena. En god kvalitetssjokolade skal nytes, og smaken skal du kjenne i lang tid etterpå. Det skal ikke mange bitene til, sier hun.
Et stort sjokoladeutvalg som passer til alle
I år er det et stort utvalg av sjokolade i boden til Magdalena, du finner garantert en sjokolade som faller i smak.
Håndmalte sjokoladeplater i mørk og hvit sjokolade, baksiden er tilsatt nøtter og bær. Hvit sjokolade med pistasj og tranebær. Sjokoladebomber, en kule laget av sjokolade som smelter når man heller varm melk på.
Salt karamell må også nevnes. Den smaker himmelsk og kan brukes til både kakefyll, cupcakes, is eller dessert.
Salt karamell kan brukes til det meste. Et tips er å smøre salt karamell på skiven. Det smaker kjempegodt!
Har du allergier? Magdalena har også laget sjokolade som er både melkefri og nøttefri.
Perfekt gave til kjæresten eller venninnen
Sjokoladen hun lager passer til alle aldersgrupper, men er spesielt populært som venninnegave, til svigermor eller lignende. –Stadig flere menn har fått øynene opp for denne gode sjokoladen, og når det nærmer seg jul, er det flere som kjøper en god sjokolade til sin kjære, sier hun.
Sjokoladeverksted for barn
For første gang i år skal Magdalena ha sjokoladeverksted for de minste. –Jeg har ikke hatt sjokoladeverksted før, men jeg har hatt en liten gruppe med prøvekaniner, sier hun og smiler. –Jeg er ganske sikker på at barna som kommer til Julegata vil synes det er kjempegøy å lage sin egen sjokolade.
Alle barn kan være med på sjokoladeverkstedet, hver lørdag og søndag i Julegatas åpningstid.