Meny
 

Vi søker ekstrahjelp

Rituals søker dyktig ekstrahjelp til butikken på Sartor.


OPPGAVER
Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi, samt yte eksemplarisk service til våre gjester. Dine arbeidsoppgaver består videre av å alltid sørge for at butikken er ren, ryddig og ordentlig fylt på sammen med ditt team.

 
DIN ROLLE
Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem for vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

 
KVALIFIKASJONER
• Du har interesse for skjønnhet og kosmetikk
• Du har gjerne erfaring fra butikkarbeid og/eller kundeservice
• Du er fleksibel når det gjelder arbeidstid, og kan jobbe kvelder og helger
• Du har et smittende godt humør og kan yte eksemplarisk service
• Du har gode norskkunnskaper og har fylt 18 år
Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder.

 
HVA KAN VI TILBY?
Rituals tilbyr deg en spennende ekstrajobb sammen med et entusiastisk team.
Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø.

 
INTERESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad!

 
Søknad og en test må gjennomføres på Rituals sine sider her

Søknadsfrist: 24. august 2019