Normal

Normal søker assisterende butikksjef, vikariat

Trives du med høyt tempo, blant gode kolleger, spennende varer og i møte med kunder?

Vi vil påstå at vi jobber i Norges mest spennende retailkonsept! Normal har vokst seg store på kort tid, og vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget vårt. Om du trives med salg og service og kanskje ønsker å utvikle deg videre innen butikk, kan dette være drømmejobben. Kom å bli med oss på et unormalt eventyr! Ta gjerne en titt på videoen lenger nede i annonsen for å bli bedre kjent med oss.

HOVEDOPPGAVER:

Arbeidshverdagen din vil være ute i butikken sammen med kundene og typiske oppgaver vil være: rydding i hyller, varepåfyll, eksponering av varer, utforske nye måter å vise fram produkter, kundeservice og veiledning, salg og ekspedering i kasse.

Som assisterende butikksjef hos oss får du sammen med butikksjef en viktig rolle i arbeidet med å sikre en fantastisk butikkopplevelse for kundene, slik at de ønsker å besøke oss igjen. Vårt konsept er å selge normale varer til unormale priser, det skal være enkelt å handle hos oss, og hver handletur byr på nye overraskelser for kunden. Det er mye frihet for kreativitet i butikkdrift hos oss, og du får være med å påvirke!

Vi håper at du selv mener det er viktig å være til stede i butikken, tett på kunder og ansatte. Du bør være et forbilde for dine medarbeidere og elske å drive med salg og kundebehandling!

 • Arbeidstid: Arbeidstid varierer dagtid/kveld/helg
 • Stillingsbrøk: 100 %
 • Ønsket oppstart: Etter avtale

Vår ønskeliste:

 • Du har erfaring fra butikk, gjerne som assisterende/NK/leder
 • Du er målrettet og sulten på å utvikle deg selv, og vil gjerne bli fremtidig Butikksjef i Normal
 • Du har gode samarbeidsevner og skaper entusiasme og trivsel blant dine kolleger
 • Du er pliktoppfyllende, flittig og møter på jobb med godt humør slik at våre kunder og dine kollegaer kan merke at du brenner for å gjøre Normal til det beste stedet å handle sine basisvarer

Vi tilbyr:

 • Høyt tempo i en dynamisk butikk blant mange spennende varer
 • Inkluderende og imøtekommende kolleger. Hos Normal møter vi hverandre i øyehøyde, vi ønsker at kollegaer skal lykkes, og vi vil hverandre vel!
 • Ulike ansvarsoppgaver sammen med Butikksjef, og utvidet ansvar når Butikksjef ikke er tilstede
 • Muligheter for utvikling i et gøyalt selskap som er i positiv vekst!

Kan Normal bidra på min karrierevei?

For å søke jobb hos Normal bør du, som oss, være ambisiøs og sette lista høyt! Det bør du gjøre fordi, vi ønsker å spille hverandre gode, og vi ønsker at våre ansatte skal få utvikle seg. Kanskje vil du om en stund kunne være aktuell for en stilling som butikksjef i en av våre spennende butikker? Og er du virkelig ambisiøs, kan det hende du blir en av våre fremtidige kjøpmenn, et annet sted i Norge eller annet land i Europa?...

Du kan gjerne drømme stort! For i Normal sier vi at ingenting er umulig.

Intervjuer holdes fortløpende og stillingen kan bli besatt før fristen har løpt ut!

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikksjef
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100% vikariat. Arbeidstid varierer dagtid/kveld/helg
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Linn Karin Lie Stien
Stilling
Daglig leder

Søk på stillingen