Kappahl

Kappahl søker sommer/ekstrahjelp

Kappahl på Sartor Storsenter søker en entusiastisk og positiv ekstrahjelp som skal hjelpe til i butikken ved behov dag/kveld/helg.

Som ekstrahjelp skal du hjelpe til i butikken vår ved behov dag, ettermiddager og helger. Vi ønsker oss deg som er ekstra interessert i mote og trender og som elsker butikksalg og god kundeservice! Hos oss vil du jobbe med spennende og aktuell mote i en av bransjens største og mest fremtidsrettede motekjeder.

DIN KOMPETANSE OG PERSONLIGHET

Du er positiv og utadvendt, interessert i mote og liker å jobbe med service. Erfaring fra butikk er en fordel, men ingen betingelse da du får full opplæring. Du får varierte arbeidsoppgaver hos oss, men primært skal du sørge for at butikken alltid er pen og ryddig, fylle på og eksponere varer, samt hjelpe til med salg og kundebehandling ved behov.

Må elske å ha høyt tempo. Vi tilbyr et fantastisk arbeidsmiljø!

SØKNADSINFORMASJON

Ekstrahjelp/sommerhjelp med varierende arbeidstid dag/kveld/helg, ved behov. Med mulighet for forlengelse.

Tiltredelse snarest med lønn etter avtale.

ANNEN INFO:

Om Kappahl

Vi som jobber hos Kappahl har ulik bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil, men vår felles drivkraft er å gi alle mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag inspireres vi av våre kunder. Vår jobb er å gi dem samme inspirasjon tilbake!

Kappahl er en av Nordens ledende motekjeder med 370 Kappahl- og Newbie-butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia, samt Shop Online. Vi er 4000 ansatte i 9 land. Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til alle; kvinner, menn og barn. Ca. 70% av selskapets produkter er bærekraftmerket.

Om stillingen

Stillingstittel
Sommerhjelp/ekstrahjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Hilde Blomgren
Stilling
Butikksjef
Telefon
41501689
E-post
375Manager@kappahl.com

Søk på stillingen