Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa søker ny engasjert kollega

Sartor søker en ny kollega i 60% stilling. Vil du bli en del av vårt superteam?

Fredrik & Louisa er en bedrift i stor vekst! Vi ønsker å fortsette den positive utviklingen og er ute etter deg som ønsker å bli litt mer! Vi ser etter deg som har passion for kosmetikkuniverset og et sterkt ønske om å yte best mulig service for våre kunder.

Hos oss blir du en del av et team med ståpåvilje, engasjement og happytude! Vi står på hver dag for å ta med våre kunder inn i vårt eksklusive merkevareunivers. Suksesskriteriene hos oss er å kunne by på seg selv, være kreativ, åpen, imøtekommende og en utpreget storyteller. Vi ser etter deg som trives "på scenen" og samtidig ikke er redd for å ta i et ekstra tak for at butikken skal prestere.

HOVEDOPPGAVER:

Vi ser etter en sprudlende, energisk og engasjert superselger til vårt team! Du må ha en høy grad av fleksibilitet, være klar for å ta i et tak og kunne stille opp på dagtid, kveld og helg. Har du en stor passion for parfyme, hudpleie og makeup, og drives av å skape gode resultater sammen med dine kollegaer? Da kan du være den rette personen for oss. Vi oppfordrer deg over 18 år til å søke på stillingen.

ANNEN INFO:

Alle våre søknader håndteres via CVideo – søknader med video vil bli prioritert

Spørsmål om stillingen kan sendes til: susanne@flp.no

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
60% stilling
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
01.08.22

Søk på stillingen