Meny
 

Butikkselger - faste arbeidstider

Vi skal nå styrke teamet og kompetansen og søker derfor etter en medarbeider i heltidsstilling – 80 %.


Gjennom over 60 år har F.Lohne skapt glede og entusiasme med gaver til livets store og små anledninger. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgaven for å gi alle kunder den beste opplevelsen. F.Lohne selger diamanter, smykker og klokker av høy kvalitet og samarbeider med ledende internasjonale merkevarer.

 

For å lykkes i F.Lohne må du trives med salg og ha evner til å utvikle gode relasjoner til kunder og kolleger over tid. Butikkens kunder forventer særdeles god kundeservice og kompetanse. Vi tilbyr gode muligheter for opplæring og interne kurs for den rette kandidaten.

 

Vi ser etter deg som har interesse for å skape handleopplevelser kundene vil huske og verdsette. Bransjeerfaring er ikke påkrevd, men relevant salgserfaring er ønskelig.

 

Spørsmål om stillingen


Kontaktperson: Isabel Lohne

Mail: isabel.lohne@gmail.com mobil: 41601118

 

Kontaktperson: Stein Lohne

Mail: stein.lohne@gmail.com mobil: 90693151

 

 

Søknadsfrist: Snarest

 

Om arbeidsgiveren

Urmaker F.Lohne er en tradisjonsrik og anerkjent urmakerforretning som ble etablert i 1958. Autorisert forhandler av kjente merkevarer innen prestisjefylte ur og smykker. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert om utviklingen i faget, og er særlig opptatt av å oppfylle kundens ønsker. Med fokus på seriøs faglig dyktighet, kunnskap og service ønsker vi å vinne innpass og tillit hos kundene.