Brilleland

Brilleland søker fleksible ekstrahjelper/tilkallere

Vi trenger din hjelp - er du den vi søker etter?

Brilleland Sartor søker etter to nye fleksible ekstrahjelper/tilkallere, som ønsker å bidra til vårt team. Søker må være over 18 år.

Hos oss jobbes det med menneskets øyehelse, så et personlig engasjement og ønske om å lære om øyehelse og synshjelpemidler er et stort pluss!

HOVEDOPPGAVER:

Rett person er glad i å jobbe med mennesker i en travel butikk, og det er en fordel å ha erfaring, men intet krav.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Arbeidsoppgaver kan være alt fra å ta imot kundene, hjelpe med å finne riktige briller/solbriller, salg av linser og briller, reparasjon av solbriller og innfatninger.

Den største og viktigste faktoren her er at vi leter etter deg som vil gjøre en forskjell i folks liv - gi kunden den servicen de fortjener.

Høres dette interessant ut? Kontakt oss gjerne på telefon eller mail hvis du vil vite mer - eller send inn en søknad i dag. Vi gleder oss til å snakke med deg!

ARBEIDSTID:

Deltid (etter avtale) i deler av åpningstiden vår, som er 10-21 på hverdager og 10-18 på lørdager.

ANNEN INFO:

I over 35 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, med 78 butikker. Brilleland er den profesjonelle kjeden for folk flest, med variert og tidsriktig utvalg til lav pris. Hos oss skal alle oppleve at de har råd til høy kvalitet, både når det gjelder briller, solbriller, kontaktlinser og øyehelse.

Vi er en stor og trygg arbeidsplass i optikerbransjen med over 700 millioner kroner i omsetning. Vårt mål er å ansette medarbeidere som gjennom sin fagkompetanse og kunnskap gir oss Norges mest fornøyde kunder.

Om stillingen

Stillingstittel
Ekstrahjelp salgsmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
19.04.2023
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Anette Hammersland
Stilling
Butikksjef
Telefon
905 36 112
E-post
aha@brilleland.no

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00