Barnas Hus

Barnas Hus søker butikkselger

Barnas Hus Sartor søker etter en fremoverlent og sulten butikkselger i 50% stilling.

Barnas Hus ønsker å rekruttere deg som er over 20 år og har en genuin interesse for å jobbe med klær og utstyr til barn og baby.

HOVEDOPPGAVER:

Kanskje har du egne barn, eller kanskje har du erfaring med barn, detaljhandel og salg? Hovedarbeidsoppgaver er salg, informasjon og rådgivning til kunder,

påfyll av varer og annet forefallende butikkarbeid. Du får mulighet til faglig utvikling i et selskap i vekst, og i tillegg får du i engasjerte medarbeidere som er stolte av jobben sin.

Alle våre kunder skal ha en god handle opplevelse. For våre kunder er det derfor viktig å møte positive, trygge og kunnskapsrike medarbeidere.

Du skal trives med å være synlig ovenfor våre kunder, og sikre at de får service utover det forventede.

Vi trenger butikkselger som kan jobbe dag, kveld og minimum annenhver helg. Det er en fordel dersom du har erfaring fra salg og detaljhandel fra tidligere.

Om du også er løsnings orientert, jobber selvstendig og kan jobbe ekstra ved behov og komme inn på kort varsel – vil vi gjerne høre fra deg.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Du er:

  • Serviceinnstilt
  • Selgende egenskaper
  • Positiv og ansvarsbevisst
  • Opptatt av å bygge en god kultur basert på selskapets verdier
  • Løsnings orientert
  • Resultatorientert

Vi tilbyr:

  • Store muligheter for utvikling i et engasjerende miljø
  • Hyggelige kollegaer som ønsker deg velkommen på laget
  • Gode personalkjøpsordninger

ANNEN INFO:

Barnas Hus er Norges ledende barneutstyrskjede innenfor barneklær og babyutstyr, fra nyfødt og opp til 14 år. Kjeden har 30 butikker i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Servicekontoret ligger på Helsfyr, og i 2021 flyttet sentrallageret og nettbutikken til Vestby. Barnas Hus har 330 medarbeidere og omsetningen passerte 731 millioner kroner i 2023.

Barnas Hus forhandler kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi, Ergobaby, BabyBjörn og Philips Avent for å nevne noen.

I tillegg har vi egne varemerker som det prisvinnende klesmerket Reflex og barneutstyrsmerket Yngri.

Barnas Hus inngår i BH Nordic, som er heleid av konsernet HTS Gruppen. HTS Gruppen omfatter også virksomhetene Besafe, Packline, Hamax, Paxter, Loyds og Swiss Eye.


I Barnas Hus har vi en visjon som sier at "Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små- og for alle som elsker barn".

Våre kjerneverdier er en felles verdiplattform som gjelder for hele selskapet - Endringsvillig, entusiastisk, enkel og ansvarlig.

For mer informasjon, kontakt butikksjef susanne.zeil@barnashus.no, mobil: 944 36 926.

Søknad ønskes snarest!

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger
Stillingstype
Deltid
Omfang
50%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Susanne Wisnes Zeil
Stilling
Butikksjef
Telefon
98078870
E-post
susanne.zeil@barnashus.no

Søk på stillingen