Barnas hus

Barnas hus søker assisterende butikksjef

Vi søker etter Assisterende butikksjef i 80% stilling til Barnas Hus Sartor

Barnas Hus søker etter en engasjert og fleksibel assisterende butikksjef, som vil jobbe i vår butikk på Sartor Storsenter. Vi ønsker en fleksibel person som kan jobbe på dag, kveld og helg. Vi ønsker at du som en del av lederteamet i butikk og som butikksjefens høyre hånd skal lede teamet gjennom dialog, handling og engasjement. Dette gjelder når dere begge er samtidig på jobb eller når du er alene i butikksjef sitt fravær.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi ser etter deg som er levende opptatt av butikkdrift og salg. Liker du å jobbe i team med en hektisk og artig hverdag? Da er du den vi søker etter. Barnas Hus ønsker å rekruttere deg som har en genuin interesse for å jobbe med klær og utstyr til barn og baby. Kanskje har du egne barn, eller kanskje har du erfaring fra å jobbe med barn? Hovedarbeidsoppgaver er salg, informasjon og rådgivning til kunder, påfyll av varer og annet forefallende butikkarbeid.

For våre kunder er det viktig å møte positive, trygge og kunnskapsrike medarbeidere, slik at de får en god handleopplevelse. Våre ansatte får mulighet til faglig utvikling i et selskap som er i vekst. I Barnas Hus finner du engasjerte medarbeidere som er stolte over å jobbe her.

ANNEN INFO:

For mer informasjon, kontakt butikksjef mette.madsen@barnashus.no.

Søknad sendes snarlig til: mette.madsen@barnashus.no. Frist 7. Oktober

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikksjef
Stillingstype
Heltid
Omfang
80%
Søknadsfrist
07.10.2022
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Mette Madsen
Stilling
Butikksjef
E-post
mette.madsen@barnashus.no

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00