Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 15:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Basecamp Sykkelverksted

Åpent i dag 09:00 - 16:00

sykkelverksted basecamp

Om Basecamp Sykkelverksted

Basecamp Sykkelverksted er et arbeidspraksistilbud for ungdommer og unge voksne mellom 16 og 25 år. Vi utfører service & reparasjon på alle typer sykler, også el-sykler! Vi selger også brukte istandsatte sykler.

Basecamp Sykkelverksted er ikke en vanlig bruktbutikk. Dette er et verksted hvor ungdom 16-25 år skal få mulighet til å lære enkle ferdigheter som må til for å fikse møbler og sykler. «Råvarene» skaffes på kommunens gjenbruksstasjoner og ved at folk leverer sykler direkte til vårt verksted.

Basecamp Sykkelverksted skal ikke være et ordinært arbeidsmarkedstiltak hvor ungdom skal jobbe over lang tid. Dette skal være en arbeidspraksis hvor fokus skal ligge på å hjelpe ungdommer videre tilbake på skole, i annen praksis, arbeidsmarkedstiltak eller ordinært arbeid.

Basecamp Sykkelverksted skal fylle et behov for ungdom som står uten jobb eller skoleplass, er flyktninger som står på "vent" eller unge som sliter psykisk slik at skole eller ordinært arbeid ikke er aktuelt akkurat nå.

Basecamp Sykkelverksted skal være et tilbud hvor ungdom raskt kan komme inn og delta. Det arbeides aktivt med å finne samarbeidsformer med ulike offentlige instanser som jobber med ungdom som faller inn under Basecamp Sykkelverksted sin målgruppe.

Kart

Beliggenhet

Sartorvegen 16, over gaten fra Meny

På nett