Meny
 

Åpningstider

Mandag-søndag 11-22

Levering mellom 14-22

Kontakt

03330

Etasjeplan

Sartorparken 1. etg.

Alltid fersk!
Domino’s Pizza er kjent for å levere rykende varm pizza med ferske råvarer og fersk deig. Vi har som ambisjon å levere pizzaen til deg på under 30 minutter, og streber alltid etter å gjøre våre kunder 100% fornøyd.

 

Bestilling og levering
Ønsker du å bestille fra Domino’s Pizza gjør du dette enkelt ved å bestille på nett og via vår fantastiske app. Du kan også bestille i butikk eller ringe 03 33 0. Dersom du benytter app eller web, får du også muligheten til følge pizzaen din underveis fra den blir laget til den blir levert på døren. Vi fokuserer på miljø og bruker stort sett elbiler og el-sykler når vi leverer.

 

Om Domino’s
Domino’s Pizza er en amerikansk pizzakjede etablert i 1960 og er i dag ansett som verdens største pizzaleverandører med betydelig virksomhet innen pizzalevering. På verdensbasis finnes det mer enn 14500 restauranter i over 85 internasjonale markeder. I Norge har vi vært etablert siden 2014 og er i dag Norges tredje største pizzaleverandør. Vårt mål er å bli nummer 1 i landet i løpet av de neste 5 årene.

 

Butikkategori: