Meny
 

NR1 FITNESS SOMMERKLUBB️

Bli med på gratis sommerklubb for barn i alle aldre hver torsdag og lørdag fra kl. 12-16 frem til og med 27. juli. Foreldre er også velkommen til å delta!

 


Torsdag 27.6 kl. 12 - 16 på Sotraplassen
Basecamp har sykkelverksted - kom og ta Sommerkontrollen på din sykkel slik at den er klar for Sommeren. Trenger du ny sykkel? Det blir mange gode tilbud på sykler av alle slag her i dag.

 

Lørdag 29.6 kl. 12-16 på Sotraplassen eller i Glassgården hvis det er dårlig vær.

Torgdag med mini zoo. Det blir 17. mai stemning med forskjellige leker, ansiktsmaling og gode tilbud. Det blir også mini zoo med mini griser, kaniner og ender som barna kan klappe.

 

Torsdag 4/7 kl. 12 – 16 på Sotraplassen eller i Glassgården hvis det er dårlig vær.
Aktivitetsdag med hinderløype, ansiktsmaling og ballkonkurranser

 

Lørdag 6/7 kl. 12-16 på Sotraplassen
Sotra Taekwondoo klubben har åpen trening og oppvisning

 

Torsdag 11/7 kl. 16 – 20 på Escape
Fashion Show på Escape med motevisning fra Yng Magasin og Message. Kicks stiller med make up og Adam & Eva med hårstyling. Gode tilbud fra alle som er med og hyggelige priser i restauranten. Fra klokken 20 inviteres alle til Sommerfest på Escape.

 

Lørdag 13/7 kl. 12-16 i Glassgården
Rebusløp. Vi arrangerer rebusløp for barn der de løser gåter og finner butikkene bak gåten. Her blir det overraskelser og premier underveis og gode tilbud kan man også finne.

 

Torsdag 18/7 kl. 12-16 i Glassgården
Løvenes Konge har premiere og vi har rimelige billetter til salgs og billetter som man kan vinne. Her blir det mye lek og konkurranser og selvsagt kan man få Løve ansiktsmaling.

 

Lørdag 20/7 kl. 12-16 på kinoen
FAMILIEDAG og premierehelg for Løvenes Konge på Odeon Kino.
Det blir hoppeslott, ansiktsmaling og barnedans for barna. Mor og far kan trene samtidig som barna leker. Det blir muligheter for mini sessions med muskelterapi og forskjellige konkurranser. Kicks kan gi deg en mini makeover etter trening.

 

Torsdag 25/7 kl. 12 – 16 i Loungen i 2. etg. over Kundeservice
Sotra Badminton dag inviterer alle til å prøve seg på Badminton. Her blir det også masse gøy og lek rundt for dem som venter på sin tur til å serve.

 

Lørdag 27/7 kl. 12-16 på Sotraplassen eller Loungen i 2. etg. over Kundeservice hvis det blir dårlig vær.
Barnedans, Streetdance og ballkonkurranser. Alle inviteres til å delta på Sommerklubbens siste dag hvor alle kan få forsøke seg som dansere, her blir det instruktører som viser deg stegene og gode tilbud for dem som vil danse til høsten.

 

Faste innslag :

- Meny konkurranse
- Odeon Kino konkurranse
- Escape konkurranse
- Ansiktsmaling
- Spillere fra Tertnes
- Prøv lykken på Burger King sitt Lykkehjul og vinn is!