Meny
 

Basecamp

Eli Skjerping har begynt i Basecamp Sotra i det nye Medvandrer-prosjektet. Hun har jobbet der i noen uker og om ikke lenge vil vi se mer av henne på senteret, på terminalen og i nærområdet på Sartor.

 

 

Sartor tiltrekker seg mye ungdom. Hensikten med Medvandrer-prosjektet er at det er en nøytral person som følger med og prater med ungdommene for å høre hvordan de har det.  På åpent hus på Basecamp Sotra er alle ungdommer velkommen! Her er et mobbefritt miljø og et fristed hvor de kan slappe av, gjøre lekser, snakke med en voksen, spille spill og knytte nye vennskap. Noen ungdommer sliter i det stille og kan trenge hjelp til å få hjelp. Da er Basecamp bindeleddet mellom ungdommen og offentlige etater.

 

Basecamp Sotra skal også lage aktivitetsgrupper for ungdommene. Til dette trenger de frivillige. Det må være engasjerte trygge voksne med interesse for ungdom. De kan ha en lidenskap som de har lyst å dele med flere. Eksempler på aktiviteter kan være fiske, tur, ballspill, håndarbeid, trening og temakvelder  m.m.

 

Ta kontakt med Renate på tlf: 94210357/994 63 819 eller Eli på tlf: 45772540 om dette er noe for deg.

 

Vi ønsker Eli og Basekamp Sotra Lykke til med Medvandrar-prosjektet og Åpent Hus!