Meny
 

Trene med pulsklokke?

Trene med pulsklokke?

Bærbar treningsteknologi topper nok en gang listen over de heteste treningstrendene. Det er ikke uten grunn.

En pulsklokke gjør det enkelt å følge med på treningen og ha kontroll på at du trener på riktig intensitet. Ikke minst er det morsomt og motiverende å trene med pulsklokke.

Pulsklokker kommer i en rekke varianter, fra relativt rimelige og enkle utgaver, til svært dyre og teknisk avanserte varianter.

Men hvilken bør du velge? Er det nødvendigvis sånn at den dyreste og mest avanserte pulsklokka er den beste for alle? Svaret på det er nei.


Når du skal kjøpe ny pulsklokke, bør du stille deg følgende spørsmål:

• Hvilke aktiviteter har du tenkt å bruke pulsklokken til?
• Hva slags funksjonalitet har du behov for?

 

 

Fitbit Versa 2 fra G-Sport 1989,-. Vanntett smartklokke med puls- og aktivitetsmåling, skritteller, søvnregistrering, apper, varslinger og musikklagring. Lettlest AMOLED-skjerm. Vekt 40 gram.

 

 

Garmin Fenix 6 fra G-sport 7099,- Noe av det beste på markedet innen multisportklokker. Denne står høyest på ønskelisten med alt du kan tenke deg av funksjoner.

 

 

Polar M430 fra Sport Norge 2299,- Testvinner hos klikk.no og tek.no Pulsklokke for løping med optisk pulsmåling. Opptil 8 timers batteritid i treningsmodus.opptil 20 dager med kun aktivitetsmåling.

 

 

Polar Ignite 2299,- Sport Norge. Anbefalt produkt fra dinside.no Denne hjelper deg til bedre trening og helse. Registrerer hastighet, distanse, rute med GPS, restitusjon og søvn. Råtøft design.

 

 

 

Garmin Venu fra XXL 3484,- Smartklokke med GPS og AMOLED fargeskjerm. Innebygde sportsapper, kontaktløs betaling, musikkavspilling og kontinuerlig helseovervåkning. Stilig design og solide materialer. Råtøff rett og slett.

 

 

 

SUUNTO 5 G1 fra XXL 3189,- Denne multisportklokken har 80 ulike sporter installert som standard, og er en glimrende treningspartner for deg som ønsker å følge egen progresjon tett. Lekkert design.

Sist endret - 06 januar 2020