Sport og fritid

Rebusløp på Sartor!

Lørdag 13. april kl. 11 - 15 arrangerer Nr1 Fitness Sotra rebusløp med påskeharen i Glassgården. Dette blir spesielt gøy for de minste, med lek, aktivitet og premier. 

Publisert 09. april 2019
Sport og fritid

Hører du fjellet kaller?

Vinteren kommer omsider, og dette betyr ski, snø og fjell... Vi plukket ut årets favoritter innen alpinski, bekledning og tilbehør til dame.

Publisert 07. januar 2019
Sport og fritid

Nissedansen

Årets Nissefest er søndag 9. desember. Nå lanserer vi nissedansen som vi vil at alle lærer seg til den store Nissefesten!

Publisert 30. november 2018
Sport og fritid

TURMAT

En viktig ting når du skal ha barna med på tur, er turmat som barna liker. Å lage mat ute er dessuten både moro, lærerikt og spennende. Her finner du våre favoritt-retter du kan putte i sekken neste gang du skal ut på tur.

Publisert 05. september 2018
Sport og fritid

HELLER TELTTUR ENN PLAYSTATION

- Jeg klarer ikke å få barna mine til å gå på lekeplassen, men straks jeg nevner ordene primus, bål eller fjell blir de ville av begeistring, sier markedskoordinator på Sartor Storsenter, Linn Haukeland.

Publisert 28. august 2018
Sport og fritid

Gjør noe gøy sammen i sommer!

Er du hjemme i sommer, eller på hytten i området, har vi et supertips til deg før skolen begynner! Sartor Storsenter er et opplevelsessenter med masse kjekt som skjer hver dag. Hva med bowling hos O'Learys (Bergen Sartor) i skyggen på en varm dag - eller en kveldsstund med hele familien eller vennegjengen?

Publisert 17. juli 2018
Sport og fritid

Se hva du kan gjøre på Sartor i sommer!

Sartor er mye mer enn bare et kjøpesenter! Vi har mange gode spisesteder, bowling, kino, paintball og aktivitetessenter. Hos oss får du opplevelser for hele familien!

Publisert 05. juli 2018
Sport og fritid

SENIOR BOWLING PÅ FRYD

Alle hverdager er det seniorbowling for Treff Pluss! Fra kl. 11.00 - 15.00 kan du som senior og medlem av Treff Pluss spille bowling for kun 30 kr per serie/pr person inkludert en kopp kaffe. Alternativt kan en spille i 2 timer for 150 kr per bane. Billigere og bedre blir det ikke!

Publisert 10. april 2018
Sport og fritid

Sartor - mer enn et kjøpesenter

Vi på Sartor jobber for å gi deg som kunde det du vil ha, og satser mye på å gi deg en god opplevelse når du er på Sartor. Derfor har vi fått mange flotte spisesteder, kino, aktivitetssenteret @KJEMPEGØY.no Sartor, @Bergen Paintball Field og nyåpnede O'Learys med bowling, restaurant og sportsbar!

Publisert 03. april 2018
Sport og fritid

SPORTY NYHETER

Endelig er det glimt av vår ute, og sakte men sikkert kryper gradestokken oppover. Like sikkert som at våren, kommer er det at treningsgleden stiger når det blir varmere i luften. Da passer det jo supert at alle våre flotte sportsbutikker har fått inn de lekreste nyheter for en stilig og sporty vår.

Publisert 03. april 2018