Meny
 

Trendrapport

Er det ikke herlig med lysere tider? Finn frem de lyseste fargene fra garderoben, også i år er pasteller i vinden. Miks fargetoner eller gå for din favorittfarge fra topp til tå. Blomsterprint til både dame og herre er en stor trend i butikkene her på Sartor. Se bare alt det lekre vi fant på en runde på senteret:

Vårens trender til dame og herre finner du på Sartor Storsenter

Blått og lyserosa i nydelig kombinasjoner, og verdens søteste slippers med rosa fuskepels fra Vic. Lange blomstrete kjoler er perfekt til sommerfesten, gjerne med en blomsterkrans til håret. Du finner begge deler hos Gina Tricot nå.

 

Gult ser ikke ut til å bli mindre populært utover sommeren, og lette tøysko fra Ini Style er lekkert til hvite bukser. Vakker omslagskjole fra Emil, topp og blomstrete bukser fra Message. Flettekurven fra Vic MÅ vi bare ha denne sesongen!

 

 

Også til herre er det mengder av blomstermønster denne våren og sommeren. Duse toner hos Volt med matchende chinos. Knallfine beige loafers som passer til alt, og friske skjorter fra Instinct Meanswear. Du finner sukkertøy av noen skjorter hos Volt akkurat nå.

 

 

Fersken og oransje er stadig mer trendy. Denne nydelige blomstrete blusen finner du på Gina Tricot. Og se så friskt det er med den ferskenfargede sammen med den lyse jakken og blomstrete bukse Philippa. Der finner du også supersøte sandaler med sløyfe. Prikken over i`en er jo stråhatten fra Gina Tricot.

 

Håper du lar deg inspirere. Sartor Storsenter har utrolig mye å by på av vårens trender til dame og herre. Velkommen innom!

Sist endret - 15 mai 2018