Meny
 

TONE DAMLI x VERO MODA

Vero Moda fortsetter samarbeidet med Tone Damli og lanserer første del av høstkolleksjonen 11. oktober kl. 09.00 på Vero Moda Sartor. Vi gleder oss!

Vero Moda fortsetter samarbeidet med Tone Damli

Vi er stolte av å presentere at Tone Damli fortsetter som ambassadør for VERO MODA og vil fronte våre kolleksjoner høsten 2018 og våren 2019. Vi er glad for å kunne fortsette vårt suksessfulle samarbeid og har stor tro på de kommende kolleksjonene. Vi kaller dem «Tones favoritter».


Høstkolleksjonen kommer i to omganger med fantastiske styles både til hverdag og fest. Her finner du alt du trenger for å skape den komplette garderoben denne høsten. Kolleksjonen bærer blant annet preg av engelsk tweed, deilig strikk og cordfløyel i behagelige jordtoner. Detaljer som sløyfer, knapper og markerte skuldre går igjen i hele kolleksjonen.«Det er utruleg stas å få samarbeide med VERO MODA om to splitter nye kolleksjonar. Eg elskar dei behagelege fargane, stoffa og den avslappa og litt nedpå looken kvardagsplagga har. Det er veldig meg. Og eg er sikker på at eg kjem til å bu i strikken når kuldegradene kjem krypande.


Eg er óg veldig svak for 80-tallspreget på fleire av festkleda, og føler det er heilt på sin plass med litt glamour utover dei seine høstkveldar. Eg er så spent på å sjå responsen på kolleksjonane og kan nesten ikkje vente til kleda kjem i butikk».

 

 

 

Fotograf: Renate Torseth/Pudder Agency
Hår/makeup: Jeanette Gjerde Olsen/Pudder Agency
Styling: Margrethe Gilboe/Pudder Agency

Sist endret - 25 september 2018