Meny
 

Sommerens festmakeup

Fiks sommerens festmakeup – steg for steg. Festivalsesongen og de morsomme sommerfestene er igang for fullt, og dermed får vi også anledning til å rocke makeupen litt ekstra! 

Sommerens festmakeup

Slå deg løs med Festival Collection fra KICKS Beauty, som er full av strålende glød, uimotståelige krystaller og solvarme farger. Slik legger du en flott festsminke, trinn for trinn.

 

 

1. Grunn med glow

Legg en glødgivende primer og lett foundation, og tryll bort tretthetstegn med concealer. Skap gullskimrende glød med highlighter på kinnbein og neserygg. Stryk også highlighter på kragebein og skuldre. Varm så opp kinnene med bronzer.

 

 


2. Gi øynene intensitet

Legg svart eller brun kajal på våtkanten og i vipperøttene for å få farge og intensitet så nær øyet som mulig. Bruk deretter samme blyant til eyeliner og ram inn hele øyet.

 

 

3. Lek med øyenskygge

Begynn nærmest øyet med den mørkeste øyenskyggen og jobb utover med lysere farger for å få trykk i blikket og en fint tonet skygge. Velg mørkelilla som innramming inntil vippene og fortsett så med burgunder skygge på hele øyelokket. Legg deretter varm metall rundt hele øyet. Til sist sikrer du glimt i øyet med gullskygge rundt den innerste øyekroken.

 

 

 

4. Øk vippevolumet

La øyevippene gjøre mye av seg! Bøy øyevippene nøye med en vippetang og legg mascaraprimer som gir ekstra volum. Legg deretter svart mascara i to omganger. Sett på løsvipper hvis du vil ha en mer dramatisk look.

 

 


5. Pynt med krystaller

Vekk skapergleden og festivalpynt looken med krystaller og glitter. Hvis steinene ikke allerede har lim, eller hvis du vil bruke dem på nytt, fester du dem enkelt med løsvippelim.

 

Her finner Kicks festival collection:

 

 

 

1. Limited Edition Festival Collection Eyeshadow Palette kr 279,- // 2. Limited Edition Festival Collection Powder Brush kr 179,- // 3. Limited Edition Festival Collection Face Jewellery kr 69,- //  4. Limited Edition Festival Collection Highlighter kr 149,- // 5. Limited Edition Festival Collection Cheek Brush kr 149,-

 

For mere inspirasjon og tips til sommerglød hud, se her

 

Bilder og tekst er hentet fra Kicks.no.

Sist endret - 04 juli 2019