Meny
 

Negletrendene for brudesesongen 2019

Fransk manikyr eller duse pastellfargede negler med et hint av nude? Ovalformede eller firkantede negler? Sjeldent er hendene mer i fokus enn på bryllupsdagen. Heldigvis vet negledesigner Daniela Perez fra neglesalongen Daniela akkurat hva brudene vil ha. - Duse farger, halvlange negler, fransk manikyr og pedikyr – og en flokk med jenter og damer i salongen er trendene for 2019, ler hun.

Negletrendene for 2019

 

Fransk manikyr og gel-negler med litt lengde dominerer trenden for brudemanikyr. Ifølge Daniela er det viktigste for brudene hun møter at hendene skal se velstelte og delikate ut.

 

- Neglene skal ikke ta fokus bort fra ringen, og de skal heller ikke se for «stylet» ut. De aller fleste velger fransk manikyr eller gel-negler med litt lengde. Det er viktig at neglene ikke er alt for lange – til et bryllup er det mer elegant med litt kortere negler, forteller hun.
 

 

 

Dus fargepalett
Fremdeles er det duse farger som dominerer fargepaletten. Fransk manikyr med lys rosa og hvit neglekant er vinneren, men mange velger å lakkere hele neglen i duse hvitnyanser med hint av beige, kamel, rosa, lilla og mint.
 
- For brudefølget er det en helt annen fargeskala vi bruker. Der er det ingen regler! Alle slags farger, fasonger, glitter og mønster tas i bruk. Vi ser at de er mindre opptatt av at kjoler og negler skal matche, og de er flinke til å «slå seg løs» og velge akkurat det de ønsker, smiler hun.
 
Ovalformede negler
Mens det lenge har vært trendy med spisse negler, velger de fleste brudene nå en mykere form på neglene.
- Vi anbefaler at bruden velger ovale eller mandelformede negler. Det gir et mildere, mer naturlig uttrykk, og fremhever ringen, som tross alt er i rampelyset hele dagen, sier Daniela.

 


Jentedag på negle-spa
Neglebehandlingen er ikke lenger forbeholdt brud og forlovere. Nå fylles salongen opp av venner og familie som alle vil ha perfekte negler til bryllupsfesten.
 
- Det blir en slags «jentedag» med fokus på velvære og avslapning. Det er en flott mulighet til å samle både yngre og eldre jenter til en dag der de bare kan kose seg sammen og slappe av før den store dagen, sier Daniela.
 
Også føttene får behandling
Det er ikke bare neglene på hendene som står i fokus hos brudene. Stadig flere bruder velger også å få pedikyr. Under behandlingen blir føttene skrubbet, død hud fjernet, neglene filet og til slutt gjøres fransk manikyr eller lakkering.
 
- Også her ser vi at fransk pedikyr er vinneren, og det er forståelig. Føttene blir så fine og delikate. De aller fleste velger å ta både manikyr og pedikyr, forteller hun.
 
Tilbyr populær «brudepakke»
Etterspørselen har blitt så stor at neglesalongen nå tilbyr egne brudepakker. Inkludert i pakken er to manikyrbehandlinger (prøvetime og endelig behandling), pedikyr, vippeløft og brynstyling. Brudepakken er et populært produkt for kommende bruder, forteller Daniela.
 
- Det er enormt travelt for bruden den siste tiden før den store dagen. De synes at det er deilig å ha en hel dag hos oss, fri for kjas og mas. De kan senke skuldrene og bare nyte å bli dullet med, sier hun.
 
Håndkrem og negleforsterker i forkant
Daniela anbefaler å ta en prøvetime 5-6 uker før bryllupet. Da kan du kjenne litt på hvor lange neglene bør være, hvilken fasong du liker best, og du kan teste ut forskjellige farger eller design. En ukes tid før bryllupsdagen kommer du inn for å få lagt endelige negler. Før den tid er det en del ting du kan gjøre for å sørge for at hender og føtter er i sin beste stand.
 
- Det kan hjelpe å bruke håndkrem jevnlig. Vi selger også negleserum, negleforsterker og neglebåndolje. Det gir et godt utgangspunkt for oss, men det er ikke nødvendig Vi fikser alt!  Brudene er travle nok som det er i ukene før bryllupet, sier hun.
 
Hva med brudgommen, da? 
- Vi har vel ikke hatt en eneste brudgom inne, så vidt jeg husker. I utlandet er det ikke uvanlig at også mennene tar manikyr, men foreløpig har de latt vente på seg. De er hjertelig velkommen, ler hun.


Sist endret - 17 september 2018