Meny
 

Neglelakkene - denne sesongen

Det er mye som skjer fra januar til mars. Vi går fra mørkt til lyst, det gjør vi også i fargene på neglene.

neglelakkene denne sesongen

Med disse fire ulike lakkene er du rustet for en hel sesong, så man trenger ikke mer. Levetiden på en neglelakk er forholdsvis kort om de åpnes og lukkes en del. Er du heldig vil de beste holde seg i ca 6 mnd, og da bør man være fornøyd. Under har vi plukket ut fire favoritter som kan følge deg frem til våren.

 

1. H&M farge True Tyrian, kr 49,90. Dette er en klassikker som egner seg veldig godt til hverdag og fest i de mørke månedene. Denne er billig og bra, mye lakk for pengene. // 2. Chanel farge 491 Fredrik & Louisa, kr 250,-. Chanel sin neglelakk er det veldig mange som har som favoritt. De sverger til lakken sin, så denne er verdt å prøve. Vi har valgt en nøytral farge som er anonym og rolig. Denne kan brukes året rundt. // 3. Dior farge Coral Crush nr 445 Kicks kr 250,- Dette er en frisk og frekk farge til våren og egner seg best når mørketiden er forbi. Legg merke til den brede kosten på disse lakkene fra Dior, den gir et jevnt resultat. // 4. Korres Gel Effect Vita kr 139,- pr stk. Dette er lakkene for deg som ønsker et blankere og mer gele-aktig resultat. Dette må gjøres i to steg, og top coat er selve nøkkelen her. Denne digge lakken fra Korres har vi valgt også i en helårs farge som er rolig og passer til alt.

 

Og helt til slutt; er det noen av disse fire merkene eller fargene du ikke har forsøkt, er de absolutt verdt en test. Kanskje du finner en ny favoritt?

Sist endret - 24 januar 2019