Meny
 

Piknik i parken, hagen eller på stranden

Om solen titter frem, er det ingenting som er koseligere enn en piknik. Piknik er perfekt for familien, venninner eller en date med en spesiell person.

piknik i parken, hagen eller på stranden

 

Samle gjerne alt du har av piknikutstyr i en piknikkurv eller i kjølebagen. Det gjør det raskere å forberede turen neste gang. Her er tips til hva som er lurt å ha med:

 
• Noe å bære i: Kjølebag er smart – eller bruk kjøleelementer i en kurv eller pikniksekk. En piknikkurv er lekkert, men en pikniksekk er mer praktisk. Velg det som passer deg best.


• Noe å sitte på: Et eller flere pledd med plass til alle, også maten. Sitteputer og sitteunderlag gjør det bedre å sitte.


• Noe å spise med og av: Husk glass, servise, bestikk og servietter. Det er lurt å ta med en plastfjøl og skarp kniv til å skjære opp ost, frukt, tomater og alt som ikke er skåret opp på forhånd.


• Og det lille ekstra… En parasoll beskytter mot sterk sol og gjør det ekstra lunt og koselig. Ta gjerne med et campingbord og en duk.


• Solkrem er lurt!

 


Ost og kjeks er deilig piknikmat som krever minimalt med forberedelser. En potetsalat og en pakke spekemat er også kjempeenkelt, og noe som alle blir mette av. Ellers er frukt og bær et must som er fristende i varmen.


Lykke til!

Sist endret - 01 juli 2019