Meny
 

Innred med trendy grønne planter

Trendy med grønne planter

 

Bilde: Mestergronn.no

Trenden med grønne planter i interiøret fortsetter som aldri før. Grønne planter er ikke bare trendy, de er også lettstelte og bra for oss. Så la det bugne med planter som i en grønn oase.

Vi nordmenn er opptatt av interiør og elsker å gjøre det koselig inne. Da er grønne planter perfekt. De er trendy, lettstelte og så er de bra for vårt eget velvære. Så fyll grønne planter i alle rommene i huset, og glem ikke soverommet og badet. Skap en lun atmosfære ved å kombinere forskjellige planter og potter. Bruk noe du har fra før og sett det sammen med nye elementer. Kombinasjonen av gammelt, brukt og nytt, moderne er trendy og viser personligheten til de som bor der.

 

 
Bilde: 
Pin it / Mestergrønn 

 

Sukkulenter og kaktuser
Kaktuser og sukkulenter det hotteste du kan få av planter. De er både stilige og lettstelte og gir inspirasjon til det glade 70-tallet. Plasser kaktuser i passende potter i vinduskarmer, hyller og andre naturlige plasser rundt omkring. Plantene finnes i utallige varianter, og har alle en ting felles - de er lettstelte og motstandsdyktige.

 

 

Bilde: Pin it / Mestergrønn 


Få en lettstelt balkong med sukkulenter og grønne planter. 

Vi merker at det er en økende interesse for lettstelte planter, og det er enkelt for mange å lykkes med disse. Det er nesten bare en ting man kan gjøre feil, og det er å gi dem for mye vann. Det finnes et hav av varianter og størrelser av både sukkulenter og kaktuser, og de er utrolig kule både inne og ute.

 

Kilde: Metergrønn

Sist endret - 09 mars 2020