Meny
 

Gavetips

Julen nærmer seg med stormskritt, og hos Kremmerhuset finner man flotte julegavetips.

Gavetips

Kanelhusene fra Kremmerhuset er koselig telyslykter som er håndlaget av tørket kanelbark. De dufter deilig kanel og er veldig dekorativ med et tent telys inni. Finnes i tre størrelser fra kr 229,-, se her.

 

 

Nydelig og luksuriøs kopp i benporselen som passer perfekt til kaffe, te og andre ønskelige drikker. Kjenner du noen som er glad i litt glam – da er dette den perfekte gaven. Kun 149,- for kopp med skål, se her

 

Spiselige gaver er alltid en hit, og hos oss er det et stort utvalg. Vi forenkler jobben for deg og har samlet flere av favorittene i flotte gavepakninger, som disse nydelige smakene.Gavepakke med krydder, snacks og fikenmarmelade kr 299,-, se her.

 

 

Den fine vasen i sort, matt glass er en desidert kundefavoritt og er et stilig dekorelement i interiøret med eller uten kvist, strå eller blomst. Den er 34 cm høy og koster 399,-.

 

 

Deilige DIS romduft finnes i syv ulike dufter. Nå får medlemmer hos Kremmerhuset DIS til kun 169,-! Det gir en behagelig duft til rommet og kommer i en fin eske (Ikke medl. 199,-/Medl. 169,-/*gjelder ikke refill).

 

Velkommen til hyggeliog julehandel på Sartor Storsenter!

Sist endret - 17 desember 2019