Hjem og hobby

Fem gode ideer til sommerfesten

Skal du arrangere sommerfest, kan det både bli enklere og morsommere hvis du har en god ramme for kvelden.

Publisert 23. mai 2019
Hjem og hobby

Slipp naturen inn med to strøk

Etter en lang og mørk vinter gir våren oss inspirasjon til å gå lysere tider i møte. Nå vil vi slippe naturen inn i hjemmet vårt.

Publisert 20. mai 2019
Hjem og hobby

Flytt selskapet utendørs

Solskinn og lysere dager gir anledning til å flytte middagsselskapet utendørs. Her finnes ingen begrensninger. Få noen ekstra kvadratmeter å boltre dere på og inviter familie, venner og naboer til herlig krabbe- eller grillfest.

Publisert 16. mai 2019
Hjem og hobby

Dekk det perfekte 17. mai-bordet!

Her er noen tips og triks for å få et lekkert frokostbord til 17. mai. Ingenting er så kjekt som å komme til et flott pyntet bord.

Publisert 08. mai 2019
Hjem og hobby

Slik kan du dekorere bryllupsbilen

For at bilen som skal frakte dere skal bli like stilig og oppsiktsvekkende som dere, er det noen grep som må til. Bilen må dekoreres  og vi gir deg tipsene som gjør at dere kan kjøre fra vielsen med stil.

Publisert 01. april 2019
Hjem og hobby

8 bryllupsdekorasjoner du enkelt kan lage selv

Er det én dag i livet du skal gjøre deg ekstra flid med pynten, er det på bryllupsdagen. Heldigvis er det verken dyrt eller vanskelig å lage den fineste dekoren selv. Vi viser deg hvordan!

Publisert 01. april 2019
Hjem og hobby

Sjekklisten som sørger for at bryllupet går som smurt

Når det kommer til å planlegge bryllup er det i alle fall én ting som er sikkert: Det er utrolig mye å tenke på! Følger du denne sjekklisten har du full kontroll på den store dagen. 

Publisert 01. april 2019
Hjem og hobby

INTERIØRTRENDER

Mange tidligere trender på interiørfronten er denne våren tilbake for fullt. Naturmaterialer som tre og furu sammen med lin, keramikk og ull skaper harmoni og trivsel. 

Publisert 12. mars 2019
Hjem og hobby

Huskeliste til deg som skal arrangere konfirmasjon

Å arrangere konfirmasjon skal være gøy, men det krever ofte en del planlegging. Vi gir deg tipsene som gjør at du kommer deg knirkefritt gjennom den store dagen.

Publisert 12. februar 2019
Hjem og hobby

BLOMSTERLYKKE PÅ MORSDAG

Neste søndag er det morsdag, og hos BlomsterLycke finner du garantert blomsterLYKKE til mor. Her finner du nydelige buketter, dekorasjon, sjokolade og smågaver.

Publisert 04. februar 2019