Meny
 

PINNEBRØD MED SJOKOLADE OG NØTTER

Pinnebrød er en klassikker på tur. Enkelt og veldig smakfullt. Blander du inn sjokoladebiter og nøtter i deigen blir det ekstra populært hos de minste. Perfekt over bålet på en selvspikket pinne!

Pinnebrød med sjokolade og nøtter

INGREDIENSER
500 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 dl sukker
1 ts salt
1 dl nøytral olje
2 dl lunkent vann
200 g sjokolade
200 g hasselnøtter eller mandler

 

SLIK GJØR DU
1. Bland det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig.
2. Grovhakk sjokolade og nøtter og elt det godt inn i deigen.
3. Del deigen i fire emner.
4. Trill til pølser i passende lengder. Tvinn dem rundt en pinne og stek på bål til de er gylne og deigen slipper pinnen.

Sist endret - 15 august 2019