Meny
 

Inspirasjon fra Sartor Matfestival

Heine Totland var her og lagde en deilig sommerrett og spillte nydelige sommerlåter!

Heine Totland lager sommermat på Sartor

 

 

 

Her er oppskriften på:

 

Ceviche – en Peruiansk fiskesalat

 

4 porsjoner


Laks skåret i terninger 1x1 cm
Saft fra 2 lime (av en sitron)
Rødløk hakket
Chili hakket
Koriander fersk grovhakket
Mango i småbiter eller staver
Gjerne et halvt granateple

 

Fisk, sitrus og chili er basisingrediensene i ceviche. Først skjær fisken og legg den i limejuice. Fisken «kokes» i lime i minimum 10 minutter. Imens du venter hakk opp de andre ingrediensene og bland dem. Bland i fisken og limen til slutt og server.

 

God fornøyelse!

Sist endret - 24 juni 2019