Meny
 

Burger og bowling på Escape

Escape - Sartor har fått ny meny. Her kan alle finne noe de liker, både store og små retter. Lokale leverandører med kvalitetsprodukter gjør maten kortreist og fersk.

Burger og bowling på Escape

Barna er viktige på Escape. Bursdagspakkene med Burger og Bowling er veldig populære. Menyene er utformet med tilbehør som et tilvalg til de fleste retter. Da kan barna velge det de liker på sin burger, heller enn å plukke vekk det de ikke liker.

 

 

Ferske burgere og nydelige Sandwicher kommer i flere varianter med noe for en hver smak. Her er alt fra vegetarburger til Ultimate Escape Burger og Escape Sandwich. Er du ekstra sulten kan du doble burgeren din for en liten sum ekstra.

 


Nydelig salater hører med på menyen. Her kan du velge en vegetarvariant eller du kan fylle på med kylling, biff eller taco. Gratinerte nachos kan fås som vegetar eller med tacokjøtt, marinert kylling eller marinert biff. Dette er et måltid i seg selv eller den perfekte deleretten. Escape Ribs er restaurantens spareribs og den klassiske Fish&Chips lages med saftig torsk.

 

Vegetarianere har en rekke retter å velge mellom, blant annet nachos, burger og quesedilla.
Alle retter er tydelig merket med allergener. Mange av rettene fås gluten- og laktosefrie. Informer når du bestiller.

 

 

Til firmapakker komponerer vi tre retters menyer. God mat kombinert med bowling, shuffelboard, biljard og arkadespill, gir restaurantbesøket en helt ny dimensjon. Her kan du være i bevegelse mellom måltidene. Mange firma tar en hel kveld på Escape med mat, aktiviteter og avslutter med dans og livemusikk. Escape er åpent til 02.30 fredag og lørdag.

 

Sist endret - 05 juli 2019