Mat og drikke

SARTOR MATFESTIVAL

Fredag 14. juni kl. 15-19 og lørdag 15. juni kl. 12-18 kan du oppleve Sartor Matfestival i Gågata.

Publisert 04. juni 2019
Mat og drikke

Mat til barnebursdag

Lei av den tradisjonellen bursdagsmaten? Vi gir deg tips til morsom mat du kan servere når du skal arrangere barnebursdag.

Publisert 09. mai 2019
Mat og drikke

Jubileumsfrokost med Obs!

Sartor Storsenters største butikk Obs fyller 20 år i vår. I den anledning inviteres kundene til gratis frokost, torsdag 9. mai kl 09.00-11.00. Frokosten er i samarbeid med Marthas salater og Fana kjøtt. Vel møtt!

Publisert 06. mai 2019
Mat og drikke

Slik lager du en fristende matpakke

For aktive skolebarn er det viktig å spise en god lunsj slik at de holder ut hele skoledagen. For den som er matpakkeansvarlig i familien, er utfordringen å lage varierende og energirike matpakker. Her finner du tre gode oppskrifter. 

Publisert 01. april 2019
Mat og drikke

Dekorasjoner til 17. mai feiringen

Hurra, hurra, hurra, nå skal det feires i hele Norge. Inviter familie og venner på en deilig frokost, det er den perfekte start på dagen. Her får du tips til to flotte 17. mai-bord, enten du liker det tradisjonelt eller mer vårlig.

Publisert 02. mars 2019
Mat og drikke

OSTESMØRDBRØD TIL KVELDS?

Noen ganger er det herlig å bare droppe søndagsmiddagen og heller lage seg en skikkelig god kvelds. Ostesmørbrød er alltid enkelt og godt, men hva med å gjøre litt mer ut av det - og prøve noen av disse tre variantene? Og mangler du noen ingredienser er det søndagsåpent hos Meny Sartor fra kl. 10 - 21. Der får du alt du trenger! 

Publisert 13. februar 2019
Mat og drikke

Lag deilige bakevarer til påske

Start påskeferien med deilig påskebakst. Hva med nugattisnurrer eller minicroissant med appelsinmarmelade? NAM! Heldigvis er det lov til å bake fler enn bare én av oppskriftene. 

Publisert 02. februar 2019
Mat og drikke

Påskemat på hytta

Nå som påsken er rett rundt hjørnet har vi noen tips til enkle retter som passer ypperlig for deg som skal tilbringe den på hytta. 

Publisert 02. februar 2019
Mat og drikke

Sjokoladehjerter til Valentine

Valentinsdagen er også kjent som ‘alle hjerters dag’. I den anledning kan du imponere din kjære ved å servere hjemmelaget sjokoladehjerter i forskjellige varianter. 

Publisert 29. januar 2019
Mat og drikke

Oppskrifter på morsdagskaker som smaker

Disk opp med herlige morsdagskaker som faktisk smaker svært godt! Disse oppskriftene er enkle og kan lages dagen før, slik at du unngår hastverk i siste liten. Velg mellom en søt Oreo iskake eller frisk rømmeiskake med solbær. Vi vil gjerne ha begge!

Publisert 29. januar 2019